CORONA

OPDATERET: 26-11-21

Alle nyheder vedr. coronarestriktioner, nødpulje osv., bliver pt. udsendt i info-mails.

Genindførelse af coronapas

DUF COVID-19 nødpulje (kort frist)

Nye restriktioner pr. 29.11 2021

Se de senest udsendte info-mails HER


Retningslinjer pr. 1.8 2021

Retningslinjerne lempes yderligere pr. 1.8.21:

  • Retningslinjerne for sommerlejre udgår. Dette betyder, at hvis der planlægges sommeraktiviteter, sommerlejre eller almindelige aktiviteter fra efter 1. august, så gælder de almene retningslinjer.
  • Kravet om coronapas i foreningslivet frafalder helt. Dette gælder også for sommerlejre, der måtte ligge på den anden side af 1. august.
  • Kvadratmeter kravet for udendørs aktiviteter frafalder.
  • Kvadratmeterkravet for indendørs aktiviteter falder fra 4kvm for stående til 2kvm. Dette gælder alle former for aktiviteter.

Restriktionerne lempes

I går, d. 9. juni, landede en aftale om yderligere udfasning af corona-restriktioner. Vi kan se lyset for enden af tunnelen.

I kan finde den fulde aftaletekst HER, men det I skal være opmærksomme på er, at:

  • Krav om mundbind/ visir ophæves d. 14. juni 2021 på alle områder undtagen i den kollektive transport, når man ikke sidder ned. Det vil altså sige, I ikke længere skal bære mundbind eller visir i jeres foreninger.
  • Det indendørs forsamlingsforbud hæves til 250 personer fra 1. juli – det vil altså også sige i indendørs foreningsliv.
  • Krav om coronapas ophæves for fritids- og foreningsaktiviteter fra d. 14. juni og for sommerlejre d. 1. september. Dog vil det være muligt at afholde sommerlejre efter 14. juni med under 100 deltagere, uden krav om coronapas.

Dertil bør I være opmærksomme på, at skulle epidemien mod forventning udvikle sig i en bekymrende retning med markante stigninger i smitten med væsentlig konsekvens for sygehusvæsenet eller ved en hurtig udbredelse af nye bekymrende virusvarianter, som ikke kan inddæmmes via lokale tiltag, kan det blive nødvendigt at udskyde udfasningen af eller genindføre restriktioner mv.

Husk at I altid kan se mere på DUFs hjemmeside på https://duf.dk/corona eller ring på 20 96 90 21 eller send en mail til corona@duf.dk