KODA

Koda har til opgave, at betale til de enkelte komponister og sangskrivere, når deres musik bliver anvendt i det offentlige rum. Den betaling de får fra Landsgardeforeningen går til at sikre betaling for det arbejde, der ligger i at skabe musik.

Dette betyder, at medlemmer af LGF, som har stået for et offentlig musiktiltag skal indrapportere hvilke numre der er blevet spillet (formular findes nedenfor).

På denne måde kan LGF-medlemmer slippe for store bøder, da organisationen betaler udgiften til KODA, samt indberetter det indsendte. – Derfor, spar jeg selv for eventuelle ekstraomkostninger og send jeres indberetning til os.

Da Landsgardeforeningen med glæde erfarer, at der er stor aktivitet på sociale medier, har vi fået KODA til at fastslå reglerne vedr. deling af indhold på medier som Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube osv.
Som medlem af LGF kan der lægges indhold op på sociale medier UDEN at indberetning er nødvendig.
HUSK dog, at hvis der lægges en video op fra en koncert eller lignende, skal der naturligvis indsendes indberetning på selve koncerten, men altså intet yderligere.

Eventuelt program fremsendes til mt@lgf.dk.