Garder-Rejser

På rejser for foreninger, er det ofte en person der står med en stor arbejdsbyrde. Det er vi meget opmærksomme på, derfor vil LGF og OurWorld A/S gerne at man fra starten gør sig nedenstående overvejelser, således at vi kan hjælpe med at gøre det så nemt som muligt for foreningens kontaktperson. Vi har valgt at stille det op i punktform, hvilket vi håber vil gøre det nemt og overskueligt.

1. Foreningen vil ud at rejse!. Skal det primært være socialt orienteret eller skal I deltage i en konkurrence eller opvisning?
2. Hvad er budgettet. Dette for at sikre at jeres forventninger til den endelige rejse bliver afpasset. Det kan være vi kan tilføje ekstra oplevelser eller skal fjerne et arrangement for at økonomien hænger sammen for rejsen. Der er nogle faktorer som man bør have fokus på allerede nu:

• En 50 personers bus koster det samme, om der er 20 eller 40 personer i bussen.
• Hotellet’s standard.
• Måltider inkluderet.
• Ønsker I rejseledere med på rejsen?
• Rejsetidspunkt.
• Tidspunktet for bestilling af eventuelle flybilletter (de kan reserveres 11 mdr. før afrejsen).
• Hvor mange gange vil I optræde på rejsen og hvor lang tid af gangen?

3. Hvor vil I hen, skal det være indenfor Europa eller oversøisk.
4. Skal der rejseleder med på rejsen, eller vil I selv håndtere det praktiske på rejsen. Lokale guider på destinationen vil typisk være engelsk talende.
5. Vi opfylder gerne specifikke ønsker, men det er vigtigt at vi hører om dem så tidligt i forløbet som muligt.
6. Møde om rejsen. Hvis I ønsker det, kan vi etablere et møde hvor vi drøfter rejsen mere indgående. Dette kan foregå på vores kontor eller ved jeres forening.
7. Hvornår ved I det endelige deltager antal, desto før desto bedre. Der vil være nogle deadlines, disse vil vi sørge for at I kender så tidligt i forløbet som muligt.
8. Er der ledere nok i forhold til evt. unge deltagere?
Helle og Christian sidder klar ved telefonen og kan hjælpe med at sammensætte den perfekte rejse til jer. Besøg: OURWORLD for mere info.

ourworld-logo-jpg