Tambourmajorkursus d. 27.-29. september
Hvordan bliver jeg en bedre instruktør? d. 27.-29. september
Efterårskurset afholdes i Varde.
Tambourmajorkursus
Tambourmajorkursus er et weekendkursus, for alle tambourmajorer på tværs af landet. Kurset er for tambourmajorer på alle niveauer – Helt fra nybegyndere til meget øvede.
Kurset er som udgangspunkt niveauopdelt, og man arbejder intenst over en hel weekend og får dermed virkelig mulighed for at udvikle sig.
Vi kommer på dette kursus til at arbejde mere på tværs af niveauerne, og vi skal bl.a. arbejde med en fælles synkronserie, der indeholder forskellige niveauer af de sving, kast og tricks vi bruger, så både de rutinerede og nybegynderne kan være med. Vi skal også arbejde med kommandoer, elementære skills, sving, kast og tricks, og så kommer der til at være flere workshops med forskellige temaer. Derudover kommer der til at være fokus på dig, og på det du har behov for at få med hjem, så du kan bruge det, du lærer på kursus, hjemme i din egen garde.
Hvis du er nybegynder vil du lære alt om det at være tambourmajor, hvilken rolle man har, hvordan man er en god tambourmajor og juniorleder. Du vil også lære en masse elementære tegn, udstråling og holdning – Samt en masse sving og kast.
Instruktørerne på kurset er nogle af Danmarks dygtigste majorinstruktører, der alle er tidligere gardister. Derudover vil der være hjælpe intruktører, som stadig kan være aktive.
Tambourmajorkurset vil være i weekenden 27.-29 september i Varde.
Det må forventes, at der forud for kurset skal laves en hjemmeopgave.
Deltagerpris: 399 kr. pr. person
Tilmeld dig på mt@lgf.dk senest søndag d. 15. september.
Ved tilmeldingen bedes deltagerens alder samt deltagerens e-mail oplyses.
Hvordan bliver jeg en bedre instruktør?
På kurset vil I blive ført gennem processen at forberede, udføre og evaluere en undervisningsgang.
Vi vil bl.a. berøre flg. faktorer:
- Motiverende undervisning
- Hvordan man planlægger og udfører sin undervisning
- Målrettet undervisning
- Differentieret undervisning
- Anerkendende undervisning
- Solo- og holdundervisning
- Undervisning af elever på flere alderstrin
Er du instruktør i garderregi og ønsker at tage din undervisning til næste niveau? Så er Instruktørkurset præcis, hvad du har brug for! Over en intensiv weekend dykker vi dybt ned i de vigtigste aspekter af undervisningsplanlægning med særligt fokus på sæsonplanlægning. Vi vil gennemgå, hvordan du skaber en struktur, der sikrer kontinuerlig progression i dine garderes musikalske udvikling gennem hele sæsonen.
Kurset vil give dig konkrete værktøjer til at lave sæsonplaner, der ikke kun fremmer dine elevers musikalske færdigheder, men også holder dem motiverede og engagerede gennem hele året. Vi vil diskutere, hvordan man kan balancere udfordrende og lærerige øvelser med sjove og meningsfulde aktiviteter, der giver dine elever lyst til at fortsætte med at udvikle sig.
Men det stopper ikke der! Vi vil også sætte fokus på, hvordan du kan inddrage sociale medier i dit arbejde som instruktør. Sociale medier er en stærk platform til at skabe øget motivation og engagement blandt de unge gardere, og vi vil vise dig, hvordan du kan udnytte dette potentiale. Fra at dele inspirerende øjeblikke fra undervisningen til at opbygge et fællesskab blandt garderne online – du vil få indsigt i de bedste strategier til at bruge sociale medier som en aktiv del af din undervisningspraksis.
Ved at deltage i denne kursusweekend får du mulighed for at udvide dit netværk med andre engagerede instruktører, udveksle erfaringer og blive inspireret til nye måder at tænke undervisning og planlægning på. Sammen kan vi løfte standarden for garderundervisning og skabe en endnu stærkere og mere motiveret generation af unge musiktalenter.
Tilmeld dig nu og forbered dig på en weekend fyldt med indsigt, inspiration og nye idéer, som du kan tage direkte med hjem til din garderforening. Vi glæder os til at se dig!
OPDATERING:
Det vil også være muligt at deltage på efterårskurset, selvom man ikke har deltaget i foråret. Der er plads til alle 🙂
Instruktør: Liselotte Nygaard + hjælpeinstruktører
Deltagerpris: 399 kr. pr. person
Tilmeld dig på mt@lgf.dk senest søndag d. 15. september.
Der vil være ankomst fredag mlm. kl. 17.00 og 18.15 og afgang søndag mlm. kl. 14.30 og 15.00
Efterårskurset d. 27.-29. september bliver afholdt i Varde.
Indsend din video – og få feedback fra LGFs ledende tambourmajorinstruktør!
Indsend din video*, hvor du går tamburmajor – og få mundtlig eller skriftligt feedback fra Lærke Holme Larsen.
Vælg at indsende en video hvor du går major i bymarch eller send en del af jeres tattoo/show. Du kan også bruge tilbuddet i din udvikling som ny eller øvet tamburmajor ved at sende et hjemmelavet show fra din have eller video fra et arrangement.
Prisen er 275 kr., og for det får du:
- Sparring med en erfaren tamburmajor
- 20-30 min. mundtlig feedback(eller skriftlig, hvis du hellere vil have dette)
- Fokuspunkter, som du kan arbejde videre med
- Du har en Skype- eller telefon aftale indenfor 7-14 dage
Indsend din video til kursus@lgf.dk
*højst 11 minutters video
Vi rykker nu hjem til jer. Har I brug for at få styrket jeres tamburmajorteam yderligere? Udvikle jeres kompetencer? Eller få gode råde til det praktiske arbejde med staven?
Vi tilbyder nu et 6-timers kursus hjemme hos jer, hvor vi sender én instruktør afsted. I samarbejde sammensætter vi et kursusprogram, der skal styrke jeres majorteam.
Vi kan, hjemme hos jer, arbejde med serieopbygning, gennemgå taktslag, sving og kast, hjælpe med at udvikle jeres elementære tegn, give redskaber til motivation og målsætning, snakke stilarter, fremtoning og udstråling, kommandoer eller noget helt andet. Vi sammensætter i samarbejde med jer et program, så I får mest ud af undervisningen.
Vi har sammensat en instruktørstab, der består af undervisere fra hele Danmark. De har bl.a. erfaringer med at undervise på mange niveauer, motivere og lære fra sig.
Kontakt os på kursus@lgf.dk, hvor I skal oplyse: Gardens navn, antal deltagere på kurset, mulige tidspunkter samt hvilke udfordringer vi skal arbejde med på kursusdagen. Vi vil herefter undersøge, hvilke undervisere der er tilgængelig til opgaven tæt ved jer.
Prisen er 1.100 kr* + transport (Statens laveste takst 1,93kr pr. km)
*max. 4 tamburmajorer. Er I flere tamburmajorer, så kontakt os og aftal nærmere.