Kursus

Instruktørkursus i Odsherred d. 6.-7. april
Kurset er for dig, der er hjælpeinstruktør, nyere instruktør eller en instruktør med lidt eller meget erfaring. Du behøver ikke at have særlig forudgående forudsætninger for at deltage i kurset, da vi forsøger at differentiere kurset til vores kursister. Dette kursus handler om musikdelen som instruktør.
Formålet med dette kursus er at give dig viden, færdigheder og kompetencer indenfor læringsforståelse, ledelse og pædagogik, således at du kan planlægge, formidle og evaluere læringsaktiviteter eller blive endnu bedre til det.

Kurset finder sted lørdag d. 6. april kl. 10:00 til søndag d. 7. april kl. 15:00 på adressen: Centervejen 4a, 4550 Asnæs. Tilmeldingen sker ved at sende en mail til kursus@lgf.dk, hvor I oplyser: deltagerens navn, garde, email, mobilnummer.

______________________________________________________________________________


Vi rykker nu hjem til jer. Har I brug for at få styrket jeres tamburmajorteam yderligere? Udvikle jeres kompetencer? Eller få gode råde til det praktiske arbejde med staven?

Vi tilbyder nu et 6-timers kursus hjemme hos jer, hvor vi sender én instruktør afsted. I samarbejde sammensætter vi et kursusprogram, der skal styrke jeres majorteam.
Vi kan, hjemme hos jer, arbejde med serieopbygning, gennemgå taktslag, sving og kast, hjælpe med at udvikle jeres elementære tegn, give redskaber til motivation og målsætning, snakke stilarter, fremtoning og udstråling, kommandoer eller noget helt andet. Vi sammensætter i samarbejde med jer et program, så I får mest ud af undervisningen.
Vi har sammensat en instruktørstab, der består af undervisere fra hele Danmark. De har bl.a. erfaringer med at undervise på mange niveauer, motivere og lære fra sig.

Kontakt os på kursus@lgf.dk, hvor I skal oplyse: Gardens navn, antal deltagere på kurset, mulige tidspunkter samt hvilke udfordringer vi skal arbejde med på kursusdagen. Vi vil herefter undersøge, hvilke undervisere der er tilgængelig til opgaven tæt ved jer.
Prisen er 1000 kr* + transport (Statens laveste takst 1,93kr pr. km)

*max. 4 tamburmajorer. Er I flere tamburmajorer, så kontakt os og aftal nærmere.