Kursus

Kursusweekend d. 1.-3. oktober 2021

Den første weekend i oktober afholder LGF en række kurser:

Tambourmajor
Tambourmajor kurset er henvendt til de unge medlemmer af garderkorps rundt omkring i landet, der til daglig varetager funktionen som tambourmajor – både helt nybegyndere, samt mere øvede.

Tidsrum: Fredag kl. 17 til søndag senest kl 16
Deltagerpris: 350 kr. pr. person

Inden du melder dig til dette kursus bedes du læse flg. for at finde ud af hvilket kursusniveau du skal deltage på:

Tattoo
Tattoo kurset er for alle interesserede tattooinstruktører. Det gennemgår design, ideer, koreografi, musik, udførelse og instruktion. Der vil være to hold til tattoo, et begynder og en fortsætter.
Skriv i tilmeldingen om du er begynder eller fortsætter.

Tidsrum: Lørdag kl. 9 til søndag senest kl. 16
Deltagerpris: 700 kr. pr. person

Show/march
Dette kursus er for majorer, marchinstruktører eller andre, der ønsker at lave performance ved arrangementer på gader og stræder rundt i Danmark. Vi arbejder med musik og show, så det er muligt at have et produkt med hjem og prøve af i sin garde.

Tidsrum: Lørdag kl. 9 til søndag senest kl. 16
Deltagerpris: 500 kr. pr. person

Bestyrelse/kasserer
På dette kursus vil der være fokus på bestyrelsens/kassererens formål, opgaver og værdisæt. Der vil blive arbejdet med GDPR, diverse regnskabsprogrammer, fondraising, markedsføring på sociale medier. Der vil være erfarings udveksling.

Tidsrum: Fredag kl. 17 til søndag senest kl. 16
Deltagerpris: 500 kr. pr. person

MAGI
MAGI kurset er til unge gardister. Med MAGI er der et grundlag for musikalske legestuer, så musikken kan leges ind, på et tidligt tidspunkt, med de unge gardere som undervisere.

Tidsrum: Lørdag kl. 9-15
Deltagerpris: 200 kr. pr. person inkl. MAGI-kompendium

Læs mere om alle kurserne i Kursusfolderen:


Læs også det detaljerede kursusprogram her:

Spørgsmål og tilmeldinger sendes til kursus@lgf.dk

Tilmeldingsfrist for alle kurser er søndag d. 19. september 2021

Vi glæder os til at se dig!Indsend din video – og få feedback!
Indsend din video*, hvor du går tamburmajor – og få mundtlig eller skriftligt feedback fra Nicolai Mangor Nielsen. Du kan eksempelvis bruge dette tilbud som et led i din træning op til DM for Bygarder 2022.

Vælg at indsende en video hvor du går major i bymarch eller send en del af jeres tattoo/show. Du kan også bruge tilbuddet i din udvikling som ny eller øvet tamburmajor ved at sende et hjemmelavet show fra din have eller video fra et arrangement.
Prisen er 275 kr., og for det får du:

  • Sparring med en erfaren tamburmajor
  • 20-30 min. mundtlig feedback(eller skriftlig, hvis du hellere vil have dette)
  • Fokuspunkter, som du kan arbejde videre med
  • Du har en Skype- eller telefon aftale indenfor 7-14 dage

Indsend din video til kursus@lgf.dk

*højst 11 minutters video

Vi rykker nu hjem til jer. Har I brug for at få styrket jeres tamburmajorteam yderligere? Udvikle jeres kompetencer? Eller få gode råde til det praktiske arbejde med staven?

Vi tilbyder nu et 6-timers kursus hjemme hos jer, hvor vi sender én instruktør afsted. I samarbejde sammensætter vi et kursusprogram, der skal styrke jeres majorteam.
Vi kan, hjemme hos jer, arbejde med serieopbygning, gennemgå taktslag, sving og kast, hjælpe med at udvikle jeres elementære tegn, give redskaber til motivation og målsætning, snakke stilarter, fremtoning og udstråling, kommandoer eller noget helt andet. Vi sammensætter i samarbejde med jer et program, så I får mest ud af undervisningen.
Vi har sammensat en instruktørstab, der består af undervisere fra hele Danmark. De har bl.a. erfaringer med at undervise på mange niveauer, motivere og lære fra sig.

Kontakt os på kursus@lgf.dk, hvor I skal oplyse: Gardens navn, antal deltagere på kurset, mulige tidspunkter samt hvilke udfordringer vi skal arbejde med på kursusdagen. Vi vil herefter undersøge, hvilke undervisere der er tilgængelig til opgaven tæt ved jer.
Prisen er 1.100 kr* + transport (Statens laveste takst 1,93kr pr. km)

*max. 4 tamburmajorer. Er I flere tamburmajorer, så kontakt os og aftal nærmere.