Vejen Garden

Vejen Garden består af ca. 80 uniformerede gardere (udelukkende drenge/mænd) samt ca. 15 aspiranter under oplæring. Garden består af et harmoniorkester på ca. 55 mand + et fanfarekorps på ca. 25.

Vi optager drenge fra omkring 9 års alderen, hvorefter vi i samarbejde med musikskolen sørger for en god og grundig oplæring af drengene. Herudover optager vi også ældre, rutinerede musikere, som gerne vil være en del af det enestående sammenhold og det ret ambitiøse orkester.

Takket været et helt fantastisk kammeratskab er mange af gardens medlemmer tilknyttet Vejen Garden i rigtig mange år. Og en kombination af sammenhold, et højt ambitionsniveau samt målrettet arbejde har medført, at Vejen Garden blandt meget andet har vundet Danmarksmesterskaberne hele 4 gange (senest i 2017) og EM-titlen 3 gange.

Vejen Garden har tilknyttet både danske og udenlandske, professionelle instruktører og dirigent, som er med til at sikre en konstant udvikling, fornyelse samt højt niveau.

I løbet af året spiller vi til omkring 30 arrangementer rundt omkring i landet. Herudover deltager vi gerne i 1-2 konkurrencer pr. sæson i udlandet eller i Danmark. Hele 6 gange har garden besøgt det vestlige Canada – og har spillet i mange forskellige lande i Europa.

Vejen Gardens tattoo-hold, som leverer et show på højt, internationalt niveau, er utrolig efterspurgt i hele Europa, og i de senere år har vi deltaget i nogle af de største internationale tattoo-opvisninger i Europa – bl.a. Berlin Tattoo, Hamborg Tattoo, Leuwarden Tattoo, Bremen Tattoo og mange, mange flere. Der er tale om indendørs shows med deltagelse af professionelle militærorkestre og 10.000-15.000 tilskuere.

Hvis du vil høre mere om Vejen Garden, er du velkommen til at kontakte gardens leder, Jørgen Schmidt, på telefon nr. 40195251 eller på mail: schmidtvg@live.dk