Nakskov Garden

Nakskov Garden blev stiftet i 1977 som Nakskov Tambourkorps, men i 1999 udskiftede den daværende instruktør fløjterne med messingblæsere og dermed gik det fra at være Nakskov Tambourkorps til at være Nakskov Garden. Efterfølgende er Gardens cheerleaderkorps og geværdrenge kommet til, bestående af Gardens mindste medlemmer. Nakskov Gardens medlemmer er friske drenge og piger i alderen fra 6 år og opefter – der er ingen øvre aldersgrænse.

I foråret 2010 skiftede Garden de gamle sømandsuniformer ud, til en mere amerikansk inspireret uniform, dette resulterede i et mere ensartet look, i form af at hele orkesteret bar bukser. I 2012 blev Gardens tidligere cheerleaderuniformer udskiftet så de nu består af rigtige cheerleaderdragter. I 2017 fik eleverne igennem, at pigerne ønskede et mere feminint look, dermed fik Nakskov Gardens piger nederdele igen.

I 2015, takkede Nakskov Garden farvel til vores instruktør – team gennem 16 år, og måtte derfor på udkig efter nye instruktører, dette var ikke så nemt som håbet, så nogle ældre elever måtte træde til i en kortvarig periode indtil en permanent løsning var fundet. I foråret 2016 kunne Nakskov Garden byde en ny trommeinstruktør i form af MGK uddannede Benjamin Heldorf velkommen. I foråret 2017, så vejen igen lys ud for Nakskov Garden, det var en hård kamp for bestyrelsen men de kæmpede og i sidste ende gav det pote. Nakskov Garden kunne nemlig byde Musikkonservatorie uddannede blæseinstruktør Kenneth Vegeberg velkommen. Cheerleaderne bliver undervist af Melanie Pørksen som selv startede som cheerleader og nu er erfaren orkestermedlem i Nakskov Garden.

nakskov-garden