Holbæk Garden

Holbæk Garden er et af danmarks dygtigste garderkorps, og de er kendt for deres glade spillestil og lyst til at spille ved enhver lejlighed. De kan levere rigtig god underholdning, hvad enten det drejer sig om et fuldblods tattoo, deres eminente trommekorps, et tambourkorps, et orkester eller en mindre gruppe orkestermedlemmer.

Holbæk Garden har som mål konstant at forny sig og følge med tiden. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at de tilfører den traditionelle march og koncert mere showprægede elementer. Deres nye shows, streetshow og tattoo er de tydeligste eksempler på det.

Musik og bevægelse er omdrejningspunktet, men fællesskab og personlig udvikling er altid i fokus. Det betyder, at garderne konstant “vokser” som mennesker og musikere og ikke mindst, at de står sammen og danner stærke venskaber på tværs af køn og alder.

På de øvrige sider kan du læse mere om Holbæk Garden, hvad de optræder med, og hvordan de har klaret sig nationalt og internationalt de seneste år. Du kan også blive klogere på, hvordan du booker sig til netop dit arrangement.  

holbaek-garden