Furesø Garden

Furesø garden er hjemmehørende i Furesø kommune, der ligger ca. 20 km nordvest for Københavns centrum. Garden blev stiftet i 1959, med det formål at opøve unge mennesker til musikalsk kunnen af højst mulig kvalitet. Værløse gardens medlemmer er børn og unge i alderen 8-30 år.

Furesø garden er en privat ungdomsorganisation med egen musikskole og en fastansat, professionel lærerstab. Hsig os, modtager garderne ene- og samspilsundervisning, samt træning i eksercits. Mange af gardens medlemmer er senere hen fortsat på Danmarks musikkonservatorie eller i andre orkestre.

Garden er opdelt i to primære korps, orkesteret og trommekorpset, men hvis der er behov, kan garden opstille med et lille udvalg i form af deres søkvbryllupsorkester eller fanfarekorps.

Repertoiret i begge korps er stort og varieret, og spænder fra jazz til populære kendingsmelodier – nye som gamle. Udover arrangementer i Danmark, rejser Værløse garden hvert år til udlandet. Festivaler, parader og private arrangementer er gardens ekspertise.

furesoe-garden