Den Jyske Pigegarde – Aarhus

Den Jyske Pigegarde, Aarhus blev stiftet den 13. september 1965 og består i dag af 25 uniformerede piger i alle aldre. Pigerne bærer en bordeauxfarvet uniform mens gardens Dansepiger, Fanebærer og Tamburmajorer bærer en hvid uniform.

Den Jyske Pigegarde, Aarhus er sammensat af Dansepiger, et Harmoniorkester, samt et Trommekorps der spiller et bredt repertoire indenfor march, rock, film og popmusik.

Siden garden blev stiftet i 1965, har pigerne rejst både i udlandet (i de seneste år har de bla. været i Prag, på Island og i New York) og i indlandet, hvor pigerne deltager i mange forskelligartede arrangementer i løbet af hele året.

Formålet med Den Jyske Pigegarde, Aarhus er at kunne tilbyde piger, store som små, at danse og spille musik som giver en god indlæringsevne. Det er ikke et krav, at pigerne kan danse eller spille på et instrument når de starter, det lærer de hos os. Det skal være sjovt at gå i Den Jyske Pigegarde, Aarhus ?.

Her får pigerne et godt socialt samvær/netværk, hvor de lærer at tage ansvar for dem selv og andre.

De lærer at alle er lige vigtige og ingen kan undværes på trods af alder og evner.

Kort sagt de skaber venskaber og får oplevelser for livet ?.

Så kom ud og besøg os om mandagen mellem 16-19:00 i vores klubhus, som ligger på Hvidkildevej 13, 8240 Risskov, ring til vores Formand, Marianne Raben-Beck Finmann, tlf. 30 48 21 84 eller send en mail marianne.finmann@denjyskepigegarde.dk

Hjemmeside: www.denjyskepigegarde.dk 
Følg dem på Facebook