DM for bygarder rykket til 2022

Desværre har Corona pandemien ikke sluppet taget i os, derfor har vi i samråd med værterne i Slagelse Garden besluttet at rykke DM for Bygarder til weekenden 7.-10. juli 2022.

Corona situationen har gjort, at de danske bygarder ikke får den fornødne tid til at forberede sig. Dermed vil DM som sædvanligvis har et fantastisk højt niveau, blot blive en kæmpe frustration for de fleste.

Vi frygter desuden at der vil være mange begrænsninger på den sociale del af et DM, ligesom vi nervøse for at der ikke vil være mulighed for at publikum kan få adgang, og et DM vil ikke være det samme uden dem. Samtidig vil økonomiske grundlag vil forsvinde for både Slagelse Garden og LGF. Sidst men ikke mindst frygter vi også, at der fortsat vil være krav til bl.a. afstand og forsamlinger.

MEN:
Ved at rykke DM til 2022, håber vi på et fantastisk DM, hvor vi alle kan shine, være superdygtige og feste som aldrig før.

Bestyrelsen går nu i dialog med lokalformændene om hvorvidt vi herefter afvikler DM i 2024, og dermed afholder det i lige år, eller om vi går tilbage til ulige år.
Mere info følger om dette.

SE RESULTATLISTEN for DM 2019 HER