DM 2019

Nu nærmer DM for Bygarder sig og det er tid til at tilmelde jeres korps – tilmeldingsperioden går frem til 28. februar 2019.

Nedenfor kan i finde tilmeldingsskema til DM for Bygarder i Vejen, samt vilkår for tilmelding. Vi håber at se mange deltagere til en sjov og udfordrende weekend.
HUSK også, at jeres korps kan tilmeldes EVENT-PAKKEN, som er udenfor konkurrence – så kom og oplev atmosfæren og vær med til at fejre garderkulturen, også selvom i ikke ønsker at være med i konkurrencerne.
Her på hjemmeside vil der løbende komme mere information.
Læs vilkårene for tilmelding grundigt, hvor i bl.a. kan læse, at i ved tilmelding skal indbetale 3.000 kr. til Landsgardeforeningen i tilmeldingsgebyr, som bliver modregnet når vi fremsender faktura for den fulde deltagerbetaling. Dette skal ske på følgende konto: 

SYDBANK, reg. nr.: 6820 – Konto nr.: 0001221865
Som beskrevet i tilmeldingsformularen, skal ledere og gardere markeres som sådan. Dirigenter, der kun deltager under koncerterne, kan komme gratis ind, uden forplejning, og skal skrives på formularen seperat.
Hvis dirigenten deltager alle dage og dermed skal have skoleovernatning, samt forplejning, skal de tilmeldes som leder.

Vi gør opmærksom på, at ‘Tilkøb til DM pakken’, hvor der kan tilkøbes ekstra morgenmad, frokost, TO-GO pose, aftensmad, festmenu, samt skoleindkvartering, er til dem med FULD DM PAKKE eller EVENTPAKKEN – eller eksempelvis dirigenter som kun deltager 1 dag, eller korps der ankommer til frokost torsdag. Det er ikke tilkøb til forældre, supportere m.f.

Pakker og priser til DM 2019. Se den fulde informationsfolder, ved at hente den ned ovenfor.