Hinnerup Garden

Hinnerup Garden er en aktiv forening i Østjylland, som består af piger og drenge i alderen fra 8 år og opefter. Medlemmerne er fordelt i grundskolen, trommekorpset og brass bandet.

Gardens formål er at skabe musikinteresse og godt kammeratskab mellem foreningens medlemmer. Gennem undervisning og kurser skabes der grundlag for personlig og musikalsk udvikling. Gardens idégrundlag bygger på ansvarlighed, respekt, sammenhold, anerkendelse og ambitioner.

Garden tilbyder optrædener med musik ved forskellige arrangementer for derigennem at skabe det økonomiske grundlag for indkøb af nye instrumenter, rejseaktiviteter og gardens drift i almindelighed.

Hinnerup Garden medvirker i mange sammenhænge, for eksempel til julearrangementer, byfester, fødselsdage, jubilæer, indvielser og så videre. Vi spiller både i og uden for Favrskov Kommune.

Hinnerup Garden tager hvert andet år på en længere udlandsrejse og hvert andet år til Bergedorf ved Hamburg en forlænget weekend i efteråret. Garden har blandt andet været i Ungarn, Spanien, Skotland, Østrig, Polen, Kroatien, Frankrig, Tjekkiet, Tyskland, Sverige og Italien.

hot-gruppe-aug-2016